Ez egy nagyon finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Szénhidrátból származó energiatartalma nagyon kevés, gabonafélét nem tartalmaz. Egy adag kalóriatartalma kb.: 300-350kcal , fehérjetartalma kb.: 40-50g. Fogyókúrázóknak kifejezetten ajánlom. Ha nem szereted csípős ízeket, nyugodtan hagyd el a csilit, anélkül is nagyon finom. Akár más fűszert is használhatsz helyette amit jobban szeretsz. A lényeg, hogy jól essen, jól lakj, szóval legyél elégedett így szénhidrátmentesen is.

HOZZÁVALÓK a hagymás párolt zöldbabhoz:
20-25dkg sárga-, vagy zöldhüvelyű zöldbab, vagy akár vegyesen, mint ahogy én készítettem. (Lehet friss, vagy fagyasztott.)
1 pici fej, vagy ha nagyobb akkor fél fej hagyma
1teáskanál zsiradék (zsír, kókuszzsír, esetleg olaj)
1 gerezd fokhagyma, vagy 1 mokkáskanál fokhagyma granulátum
3-4g só, vagy 4-5 g MINDENREJÓ fűszerkeverék

,A zöldbabot szórd bele egy wokba, magas falú serpenyőbe, vagy esetleg lábosba. Aprítsd bele a hagymát. (Nem muszáj apróra lehet szálas is, mert úgy is megy a zöldbabhoz.) Tedd rá a zsiradékot és a fűszereket. Viszonylag hamar megpuhul. Ha ressen szereted, elég, ha csak erősebb lángon átpirítod, ha viszont puhán, akkor több időre lesz szükség. Zsengeségétől függően 15-20 perc.

HOZZÁVALÓK a rostonsült csirkemellhez:
15-18dkg csirkemell filé
2,5-3g só vagy 3-4g MINDENREJÓ fűszerkeverék
1 nagyon pici csilikrém (Mindenkinek kívánalma és tűrőképessége szerint! 🙂 )
1 teáskanál zsiradék (zsír, kókuszzsír, esetleg olaj)

A rostonsült csirke nagyon gyorsan készen van és nagyon egyszerű elkészíteni. Melegítsd fel a serpenyőt, ha már jó forró tedd bele a húst. Sercegni fog, ez a sülés jele. Ne vedd vissza a hőfokot, mert akkor kiszárad. Hagyd pirulni kb 1,5-2 percig, picit emeld meg és ha már pirulgat fordítsd át a másik oldalára. Itt is hagyd megpirulni, ez újabb 1,5-2 perc. Ellenőrizd és ha hasonló az előző oldalhoz már készen is van.

Már csak annyi dolgod van, hogy elhelyezd a párolt zöldbabot egy szép tányérra, a tetejére pedig ültesd rá a frissensült csirkét. Most csodáld meg a műved, majd fogyaszd el jó étvággyal.

Kívánom, hogy mihamarabb elérd a célod!

SEGÍTEK NEKED LEFOGYNI! 😉