Gyermekkorom hatalmas kedvence volt a vagdalthús. Sajnos az idő múlásával a minősége egyre gyengült. Szerencsére még fel lehet fedezni fogyasztásra alkalmas termékeket. Ma ez volt a reggelink. Igaz zsírtartalmának köszönhetően kalóriatartalma magasabb egy csirke termékkel szemben, de majd az egész napos munka és sport során ledolgozódik. 🙂 Szeretnék saját készítésű, vegyszermentes vagdalthúst készíteni, de eddig még nem sikerült, úgyhogy még marad a bolti. Ha sikerül nagyon finomat csinálni, majd posztolom. 🙂

Szerintem sokkal fontosabb, hogy sok zöldséget együnk. Így, ebben az összeállításban nekem nagyon bejött. Sok zöldség, kevés kenyér (3dkg pici falatokra vágva) és még az is magvas és barna. A hús sótartalma miatt sem kell aggódni, mivel a zöldségeket só nélkül eszem, így kompenzálódik a sótartalom. Csak ajánlani tudom.

Ha nagyon le akard csökkenteni a szénhidrátbeviteled, akkor akár el is hagyhatod a kenyérféléket. Roxy nem eszik kenyeret, már több mint egy éve. Nem szeret minden zöldséget, de az ubit imádja. Próbáld ki, nem fogod megbánni.

Ha kedvet kaptál egy finom vagdalthúsra, már csak annyi dolgod van, hogy legközelebb amikor bevásárolni mész, vegyél egy konzervet, meg a kedvenc zöldségeidet, kitálald egy szép tányérra és jóízűen elfogyaszd.

Kívánom, hogy mihamarabb elérd a célod!

SEGÍTEK NEKED LEFOGYNI! 😉