Egy jó kolbász reggelire, hozzá egy-két főtt tojás, na az aztán a fehérjebomba. (csakis a fehérjeigényednek megfelelően) Vannak akik nem szeretik, mert kételkednek a minőségében. Sajnos az árharcnak köszönhetően erősen leromlott a jelenleg kapható termékek minősége. Persze lehet találni jót, még ha nem is a legolcsóbb kategóriában, a lényeg, hogy el  kell olvasni az összetevők listáját és a vegyszermenteset választani. Illetve, ha van megbízható forrás, akkor egy jó házi akár jobb választás is lehet. Ezt überelni már csak a saját készítésű tudja, mert abban biztosan csak az van, amit mi magunk beletettünk. Erre nem mindenkinek van lehetősége, eszközök és hely hiánya miatt. Ha mégis ilyen vállalkozásra szánod rá magad, mindenképpen járj utána, tanuld meg a készítésének minden részletét, hogy a veszélyeit megismerd és kiküszöböld. Legfontosabb a higiénia és a jó minőségű alapanyagok beszerzése. Kell még hozzá sok szabadidő, egy kis elszántság, de hidd el hatalmas hobbi lehet belőle.

Visszatérve a fogyasztására, ha sok sótlan zöldséggel és kevés teljeskiőrlésű kenyérrel fogyasztjuk, akkor nem okozhat problémát még fogyókúra idején sem. Itt 3dkg kenyér van hozzá, 16 kis falatra felvágva. A főtt tojást nem kell bemutatni, rengeteg fehérjét, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Egy csipet sóval csodálatos étel. Fogyaszthatod lágyan vagy keményen, ahogy jobban szereted.

Zöldségekből is vehetsz bio termesztésűt ha van rá módod. Vehetsz háztól is, bár akkor el kell hinned amit a termelő mond. Illetve, meg is termelheted, ha van kedved, időd és helyed. Ez is jó kis hobbi. 🙂

Már csak annyi dolgod van, hogy egy szép tányérra kitálald ezt a fantasztikusan finom ételt és jóízűen elfogyaszd. Majd, ha eljön a szezonja teszek fel füstölt kolbász készítős bejegyzéseket is. Addig is maradnak a csodálatos nyári grillkolbászok, minimális szénhidráttal, vagy akár mentesen.

Kívánom, hogy mihamarabb elérd a célod!

SEGÍTEK NEKED LEFOGYNI! 😉