Egyik nagy kedvencem a turista szalámi. Nem tartalmaz hozzáadott vizet, mint más felvágottak. Fehérjetartalma magas. Persze nem egy csirkemell sonka, de a változatosság jegyében ennyi belefér. Kalóriatartalmát magasabb zsírtartalma nyomja meg. Ha ilyet vásárolsz nézd meg a cimkét, minél kevesebb vegyianyagot tartalmazzon. Ez minden boltban kapható élelmiszerre igaz. Kevés kenyérrel és sok zöldséggel kimondottan jó, ha alacsonyan akarod tartani a kalóriabeviteled. A só tartalma miatt sem kell agódnod, ha a zöldségeket már nem sózod.

Zöldségekből bármilyen fajtát választhatsz, amit szeretsz. Én szeretek kipróbálni mindenfélét. Régebben eszembe sem jutott volna nyers céklát, vagy édesköményt enni, de egyszer kipróbáltam és megszerettem. Próbálj ki te is mindenfélét, hátha bővül a repertoárod. Ha van rá lehetőséged válassz bio termesztésűt. Tudom nem olcsó, de a vegyszermentességnek ára van.

Reggelire vagy vacsorára nagyon jó étel és mivel csak össze kell vágni, pikk-pakk készen van, aztán lehet rohanni a strandra a sport és lelki feltöltődés jegyében. 😉

Ha sikerült felkeltenem a figyelmed, már csak annyi dolgod van, hogy ha legközelebb vásárolni mész vegyél egy rúd szalámit, egy szép tányérra kitálald és jóízűen elfogyaszd.

Kívánom, hogy mihamarabb elérd a célod!

SEGÍTEK NEKED LEFOGYNI! 😉