Ezek az ebédről megmaradt reggelik és vacsorák, ó, imádom őket! Gyorsan készen van, mentes mindenféle vegyianyagtól és nem hízlal, ami talán a legfontosabb. Elnézést, tévedtem! A legfontosabb, hogy eszméletlenül finom. Nem akarom hasonlítani semmiféle boltban kapható felvágotthoz. Hol van ehhez egy parizer, vagy egy májkrém. Ugyan! Természetesen ez nem is megmaradt, hanem direkt kétszer annyit sütöttem.

Persze kérdezheted, hogy mitől fogyókúrás ez, most elmondom neked. Nagyon kevés kenyérfélével (a képen 3dkg van, ez egy fél zsömlének felel meg) , vagy akár anélkül sok zöldséggel. Ez a nyílt titok. Máshogy nem fog menni. Hidd el kitapasztaltam. Amióta így csinálom nincs gondom. Eleinte furcsa volt, mert egy étkezéskor legalább két szelet kenyeret megettem. Most elég egy fél mégsem éhezem, mert a sok zöldség eltelít. Nem muszáj paradicsommal enni, ha nem szereted, bármi jó hozzá amit kedvelsz.

Így nézett ki fénykorában. Miért is kellene ennek csak ebédnek lennie? Ha rászánod magad, hogy elkészítsd, na add alább duplánál. Ha rányomsz a képre átnavigál az elkészítéséhez.

Már csak annyi dolgod van, hogy egy szép tányérra kitálald ezt a csodát és jóízűen elfogyaszd.

Kívánom, hogy mihamarabb elérd a célod!

SEGÍTEK NEKED LEFOGYNI! 😉