Annyira tudtam, hogy marad majd vacsira is! … és tényleg! Megmondom őszintén, direkt csináltam dupla adagot. Ritkán eszünk sült csirkeszárnyat (nem is tudom miért), de ha már dolgozom vele, akkor ne egy étkezésre legyen elég. Melegen ebédre ettük, kihűlve pedig vacsira (vagy esetleg reggelire). Jobb, mint egy parizer, vagy bármi más beazonosíthatatlan összetevőket tartalmazó felvágott. Hús, fűszer és zsiradék. Ennyi. Nem is kell más, azaz még sok-sok zöldség, hogy alacsonyan tartsuk a kalóriabevitelünket és magasan a rostot. Persze a zöldség ne hasábburgonya legyen. 😉
Ha nem kedveled a csípős ízeket, akkor nyugodtan hagyd ki belőle, mert ez csíííp, nem is kiccsít.
Elkészíteni fantasztikusan egyszerű: sütő bekapcsol, szárny a tepsibe önt, fűszerek rá, összekever, lefóliáz, süt. Fólia le, pirít, kész. ESZ! Ember virul , asszony pirul! 🙂 Na jó, ez már nekem is sok. Hülye szakács! 🙂
Ha szeretnéd megnézni a teljes receptet a következő gomb átirányít oda.
Ha pedig a kenyeret szeretnéd elkészíteni, akkor a képére kattintva találod meg a receptjét.
Amint látod én nagyon keveset eszem még ebből is, mert attól függetlenül, hogy teljeskiőrlésű és tönköly, még a kalória ugyanúgy meg van benne, mint a fehér kollégáiban. Persze lassabban szívódik fel a sok rostjának köszönhetően, de azért csak óvatosan, ha fogyózol. Részemről 3dkg egy étkezésnél, az egy fél zsömlényi. …és elég, csak meg kell szokni, hogy a zöldség nyomja a többséget.