A testzsír leépítésének alapja, a bevitt összkalória csökkentése a szénhidrátbevitel mérséklése által, a testsúlyhoz beállított fehérjebevitel mellett. Nekünk ez bejött. Persze minden ember más és más. Sokmindent kipróbáltam és ez volt az egyetlen ami hosszú távon is működik. Elértem a célom és ami talán még fontosabb azóta is tartom, évek óta. Már én irányítok. Az van amit én akarok. Ha mégis felugrik 1-2 kiló (ami ritkán van, talán csak karácsonykor 🙂 ), akkor megvan a bevált recept, azonnal visszatérek a megszokott útra. Nincs negatív gondolatom, hogy mi lesz, ha újra meghízok, mert nem tudok meghízni. Azonnal orvoslom a dolgot.

Viszont ez egy új életmód. Olyan nincs, hogy lefogyok, aztán visszatérek a régihez. Akkor előbb-utóbb visszatér a régi kinézet is. Ezért általában tartom a megszokott életem. Csökkentett szénhidrát és sport. … és hogy neked mire van szükséged, fogyókúrára, vagy életmódváltásra, azt a következő linken megtudhatod. FOGYÓKÚRA, VAGY ÉLETMÓDVÁLTÁS?

Ehhez szükséges a reggelik és vacsorák kontrollálása is. A recept egyszerű: kevés kenyérféle, sok zöldség és annyi fehérje, amennyire szükség van testsúly alapján, hogy az izomzat megmaradjon, sőt inkább épüljön.

A mai reggeli a tegnapi ebédről megmaradt karamellizált csirkepogácsa. Persze nem csak úgy véletlenül maradt meg, direkt többet készítettem. Nem csak azért mert finom és fogyókúrás, hanem azért is mert nem tartalmaz vegyianyagokat, nincs benne semmi „E”. Mert ez is számít. Miért terhelnénk a szervezetünket felesleges mérgekkel? Persze méregtelenít ő, de biztosan meghálálja, ha mi is kíméljük és odafigyelünk arra, mit tömünk bele.

A húspogácsa receptjét megtaláljátok a következő gomb megnyomásával.

Ha pedig a kenyeret szeretnéd elkészíteni, akkor a képére kattintva találod meg a receptjét.

Amint látod én nagyon keveset eszem még ebből is, mert attól függetlenül, hogy teljeskiőrlésű és tönköly, még a kalória ugyanúgy meg van benne, mint a fehér kollégáiban. Persze lassabban szívódik fel a sok rostjának köszönhetően, de azért csak óvatosan, ha fogyózol. Részemről 2,5-3dkg egy étkezésnél, az egy fél zsömlényi. …és elég, csak meg kell szokni, hogy a zöldség nyomja a többséget.

Ugye milyen jól néz ki? … és hidd el fantasztikusan finom is. Ha szeretnél még hasonló húspogácsa recepteket, akkor a következő gombra kattintva elérheted valamennyit.

Ha elkészítetted ezt a finom és egészséges ételt, már csak annyi dolgod van, hogy egy szép tányérra kitálald és jóízűen, nyugodtan elfogyaszd.

Kívánom, hogy mihamarabb elérd a célod!

SEGÍTEK NEKED LEFOGYNI! 😉