Nagyon szeretem a löncshúst, már gyermekkorom óta. Mivel a legtöbb gyártó arra hajt, hogy minél olcsóbban előállíthassa, eléggé elveszítette színvonalát, pedig régen sokféle termék volt a boltok polcain és remek ízesítésekkel. Egy baj van csak vele, sok zsírt tartalmaz, ami a kalóriatartalmát megnyomja. Persze sok zöldséggel és minimális kenyérrel ez sem jelent problémát.

A mi vagdalthúsunk sertéscombból készült. Mivel hozzáadott zsírt nem tartalmaz, ezért kalóriatartalma messze a bolti alatt marad. Illata és íze teljesen olyan, mint a konzervé. Fantasztikus! A húst körülölelő aszpik – ÚR ISTEN -, hát az valami utolérhetetlen. Ki ne hagyd!  Nincs benne semmi vegyianyag. SEMMI!!! Csak hús, só és fűszerek.

Ha nagyon gyors eredményt akarsz elérni, akkor a kenyeret akár el is hagyhatod. Ha paleo, vagy keto táplálkozást folytatsz, vagy egyszerűen csak szereted a löncshúst sárgarépával, mint Roxy, akkor így is kitálalhatod, hidd el csodálatos élmény lesz. Ez egy másik bejegyzés, úgyhogy ha érdekel, akkor a képre kattintva megtekintheted.

Persze az a legbiztosabb, ha magad készíted el, akkor tudod, mi van benne. Házilag a konzervdobozos megoldás elég nehezen kivitelezhető, viszont a befőttes üveges megoldás minden probléma nélkül megállja a helyét.

Ha szeretnél ilyet készíteni, a képre kattintva eljuthatsz a receptjéig. Nem is gondolnád, milyen kevés munka van vele és fele annyiba kerül, mint a bolti kollégái.

Ha pedig a kenyeret szeretnéd elkészíteni, akkor a képére kattintva találod meg a receptjét.

Amint látod, én nagyon keveset eszem még ebből is, mert attól függetlenül, hogy teljeskiőrlésű és tönköly, még a kalória ugyanúgy meg van benne, mint a fehér kollégáiban. Persze lassabban szívódik fel a sok rostjának köszönhetően, de azért csak óvatosan, ha fogyózol. Részemről 2-3dkg egy étkezésnél. Az egy fél zsömlényi. …és elég, csak meg kell szokni, hogy a zöldség nyomja a többséget.

Ha tetszett ez az étel és szeretnéd a többi alacsony kalóriatartalmú receptet is megnézni, akkor a következő gomb megnyomásával elérheted őket.

Már csak annyi dolgod van, hogy egy szép tányérra kitálald ezt a csodát és jóízűen elfogyaszd.

Kívánom, hogy mihamarabb elérd a célod!

SEGÍTEK NEKED LEFOGYNI! 😉