Hatalmas kedvencünk a pirított tészta. Bármilyen hússal vagy hallal készíthetjük, ma a garnélára esett a választás. Magas fehérjetartalma és könnyű emészthetősége támogatja a fogyókúrát. Ezt segíti a sok friss zöldség és a lassú felszívódású teljeskiőrlésű tészta is, amit ha szerény mennyiségben fogyasztunk, nem okoz súlygyarapodást.

Először befűszereztem a tisztított garnélát MINDENREJÓ fűszerkeverékkel, 20g/kg mennyiséggel, illetve feltettem vizet forrni a tésztához.

A garnélát egy felforrósított wokban addig pároltam, amíg a levét elfőtte.

Közben felforrt az enyhén sós víz, amibe fejenként 5dkg teljeskiőrlésű spagettit főztem, majd leszűrtem.

A zöldségek, amik általában káposztából, sárgarépából és hagymából tevődnek össze, fejenként 20dkg-ot számoltam.

Aprítógéppel csíkokra vágtam, és a wokban, amiben a garnéla pirult, erős tűzön megpirítottam, enyhén ressre. Persze, párolhatod addig, amíg egészen megpuhul.

Ehhez is MINDENREJÓ fűszerkeveréket használtam, de csak fele annyit, mint a garnélánál.

Amikor elkészült, hozzáadtam a garnélát és a tésztát, majd összepirítottam az egészet. Végül hozzáadtam egy evőkanálnyi szójaszószt.

Fontos, hogy enyhén sótlan legyen az étel a szójaszósz előtt, mert az nagyon sós!

Ha tetszett ez az étel, és szeretnéd a többi alacsony kalóriatartalmú receptet is megnézni, akkor a következő gomb megnyomásával elérheted őket.

Ha nem szereted a tengeri kütyüket, akkor készítheted csirkéből, pulykából vagy bármi más húsból, halból. Mi már mind kipróbáltuk, és egytől-egyig fantasztikusak.

Már csak annyi dolgod van, hogy egy szép tányérra kitálald ezt a csodát, és jóízűen elfogyaszd.

Kívánom, hogy mihamarabb elérd a célod!

SEGÍTEK NEKED LEFOGYNI! 😉